Werken in het Heilig Hart

‘Een hart voor zorg’, onder dat motto gaan de medewerkers van het Heilig-Hartziekenhuis Lier dagelijks aan de slag om zo’n 68.000 patiënten per jaar bij een spoedopname, een dag-of meerdaags verblijf te verzorgen.
Wij beschikken over de expertise en medische apparatuur om de meeste aandoeningen te behandelen. We werken samen in netwerken om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen.

Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar enkele enthousiaste medewerkers (m/v). Wil je weten welke vacatures er zijn en wat het betekent om in ons ziekenhuis te komen werken? Dan kan je voortaan terecht op www.werkeninlier.be
Je vindt er een overzicht van alle actuele vacatures, studentenjobs en stages. Niet meteen gevonden wat je zoekt? Laat dan gerust een spontane sollicitatie achter.

Wil je de sfeer al opsnuiven hoe het is om te werken in ons ziekenhuis? Klik dan op volgende link: https://bit.ly/2WAEQOt

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Like dan onze Facebookpagina waar we regelmatig nieuwe vacatures bekend maken.